Website laten maken door FuturPhase

Restaurant Happy Days heeft deze website op maat laten bouwen door FuturPhase, een creatieve design studio gespecialiseerd in web design en ontwikkeling. Unieke websites waar snelheid, gebruiksvriendelijkheid en ‘good looking’ design centraal staat! FuturPhase heeft klanten wereldwijd en is gevestigd te Pelt, België. We leven in een digitale wereld waar geen grenzen zijn, een website laten maken in België, Nederland of wereldwijd – FuturPhase staat voor je klaar.

Kies je voor een webdesign van FuturPhase, dan zorgen zij ervoor dat je site altijd actueel, toegankelijk en operationeel is, zodat jij je kunt richten op het beheer van je bedrijf. In een wereld waar technologie voortdurend evolueert, is een website nooit echt ‘af’. FuturPhase zet zich in voor langdurige samenwerkingen en garandeert dat je website continu voldoet aan de nieuwste online standaarden.

De nieuwe Happy Days website is

Veilig

Veiligheid staat centraal! We zorgen voor een beveiligde SSL-verbinding en voeren regelmatig controles uit om veiligheid te waarborgen.

Snel & gebruiksvriendelijk

Een snelle laadtijd is essentieel voor een goede gebruikerservaring. Onze site is ontwikkeld met focus op snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Elke website van TEAK2 kenmerkt clean design en gebruiksvriendelijkheid.

Up-to-date

Het regelmatig bijwerken van de site is cruciaal om hackers buiten te houden. Wij zorgen dat de site maandelijks geüpdatet wordt met de laatste ontwikkelingen.

Mobiel-vriendelijk

Een digitale wereld waar mobile apparaten de overhand nemen. Elke website door FuturPhase is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, dit bevorderd niet alleen de gebruikservaring, maar ook de score bij zoekmachines zoals: Google of Bing.

Vragen over de nieuwe website?

Heb je vragen over de website of kom je problemen tegen? Neem dan gerust contact op met FuturPhase. Zij zorgen voor maandelijks onderhoud en staan klaar om eventuele problemen snel op te lossen.

Voor vragen over onze diensten of interesse in Happy Days als restaurant, kun je uiteraard direct contact met ons opnemen.